Gevangenismuseum Merksplas

We hebben je gemist!"

Vanaf juni staat de deur van het gevangenismuseum op een kier, nog niet voor groepen, maar voor individuele corona-bubbels. We wensen je alvast een aangenaam, leerrijk en veilig bezoek toe.

Gelieve rekening te houden met volgende maatregelen:

> Heb je een verkoudheid of heb je griepklachten? Stel je bezoek dan nog even uit.

> Ontsmettingsmiddelen zijn beschikbaar voor alle bezoekers.

> Alle ruimtes worden regelmatig ontsmet, waaronder de sanitaire voorzieningen.

> Het dragen van een mondmasker is verplicht.Wie geen eigen mondmasker bij zich heeft, kan er een kopen aan de museumkassa.

> Respecteer zoveel mogelijk de social distancing.

> Het Gevangenismuseum is open: op vrijdag-, zaterdag- en zondag-namiddag, telkens van 13u tot 18u.

> We werken met tijdslots van één uur: 13u, 14u, 15u, 16u, 17u., dus 5 beurten per dag.

> Het museum is toegankelijk voor individuele coronabubbels, met max. 40 personen per tijdslot.

> Gelieve vooraf te reserveren via:

- ofwel : booking@gevangenismuseum.be (liefst)

- ofwel : GSM +32 485 941 602

Het is raadzaam om het bewijs van reservering mee te brengen.

> Het betalen gebeurt ter plaatse.